fbpx

150kroner.no


150 Kroner As har fått den nye modellen Ford Fokus til utleie og ønsker å vise frem bilen for sine kunder. Vi har tatt bilder og video som du finner på 150 Kroner As sine sider. Her har vi tatt med bilen til Hvaler / Fredrikstad og filmen med Phantom 4 pro, Osmo med X5 Kamera og selvfølgelig tilhørende linser og filter. Alt utstyret vi har brukt finner du i nettbutikken vår.Bryggerhuset er et koselig lokale til privat og bedrifts arrangementer leies ut i vakre Sponvika, Halden. I storstua i Bryggerhuset er det plass til 30 personer. I møterommet kan ansatte holde møter, konferanser eller seminarer. Møtelokalet har plass til 25 personer og har er alt av tenkelig moderne utstyr til konferanser. Her har vi filmet med Phantom 4 pro, Osmo med X5 Kamera og selvfølgelig tilhørende linser og filter. Alt utstyret vi har brukt finner du i nettbutikken vår.


Din Dronebutikk


En vakker sommerdag var Din Dronebutikk ute på nye eventyr i Sarpsborg by med Designik . Vi ønsket å lage en kort reklamesnutt for vårt eget firma for å vise kundene våre produkter og tjenester. Her har vi filmet med Phantom 4 pro, Osmo med Z3 kamera og selvfølgelig tilhørende linser og filter. Alt utstyret vi har brukt finner du i vår nettbutikken vår.


Vbygg.no


Vi er et firma med mer enn 10 års erfaring innen betongkonstruksjoner, bygge- og anleggsvirksomhet. Uansett om du trenger hjelp til fundamentering, forskaling, armering eller andre typer støp av betong, sikrer vBygg deg et solid og godt resultat som varer år etter år. Her viser de frem hvordan de jobber til sine kunder. Her har vi filmet med Phantom 4 pro, Mavic Pro, Osmo med X5 Kamera og selvfølgelig tilhørende linser og filter. Alt utstyret vi har brukt finner du i nettbutikken vår.


TIL DRONEBUTIKK